Műanyag tárolóedények - miért támaszkodnak rájuk a különböző iparágak?

Created by Monika Sojka |
Műanyag tárolóedények - miért támaszkodnak rájuk a különböző iparágak?

Kartondobozok, faládák, raklapok vagy akár közönséges műanyag zsákok. Az üzlet sajátosságaitól függően sok boltos napi szinten különböző módszereket használ termékei csomagolására, szállítására és tárolására. De vajon mindig ésszerű fenntartani ezt a változatosságot? Talán létezik olyan megoldás, amely nemcsak sokoldalúbb, hanem egyszerűen hatékonyabb is?

Ne habozz a kérdéseiddel!

Itt vagyunk, hogy megválaszoljuk őket és segítsünk közelebbről megismerni kínálatunkat. Érdeklődésed cégünk, a bekuplast iránt prioritást élvez nálunk. Kattints a melletti gombra – várunk a kapcsolatfelvételre!

A válasz: "IGEN!" Természetesen olyan tárolóedényekről beszélünk, amelyek műanyagból készülnek. Olvasson tovább, hogy megtudja, mely iparágakban használják őket, és miért érdemes őket választania.

Melyek a műanyag tárolóedények legnagyobb előnyei?

Az ilyen típusú megoldások előnyei két fő vonatkozásban találhatók, nevezetesen mind a szállításban, mind magában a használatban.

  • Ami a szállítást illeti, a műanyag tárolókonténerek csökkentik a választék sérülésének kockázatát, lehetővé teszik a nagy mennyiségek hatékony szállítását, és nagyban megkönnyítik a logisztikai folyamatokat (könnyen ki- és berakodhatók).
  • Rendszeres használat esetén a műanyag tárolóedényeket többek között könnyű kezelhetőségük, egyszerű tisztíthatóságuk és emellett robusztusságuk jellemzi. Ennek eredményeképpen többször - több éven keresztül - is használhatóak.

Mely területeken találnak különösen sok felhasználási területet ezek a termékek?

Személy szerint legalább három olyan példát tudunk felhozni, ahol a műanyag tárolók sikeresen helyettesíthetik a hagyományosabb megoldásokat. És íme, ezek a következők:

Zöldségtároló tartályok élelmiszerüzletek számára

Sok hagyományos zöldségboltban elsősorban klasszikus fából készült ládákat használnak, amelyek, igen, kétségtelenül környezetbarátok és ergonomikusak. Azonban az anyagnak, amelyből készültek (fa), van egy bizonyos korlátja: érzékeny a nedvességre, szerkezete (az egyes részek összeillesztése) pedig csak korlátozott ideig teszi alkalmassá a használatra. Egy tucatnyi vagy több szállítás után elhasználódik, ami javításra szorul vagy ártalmatlanításra kerül.

A (műanyagból készült) zöldségtároló edények ebből a szempontból - üzleti szempontból is - egyértelműen jobbak. Nemcsak teljesen biztonságosak a tárolt tárgyak számára, hanem ráadásul szerkezetük lehetővé teszi, hogy nem tíz-, hanem száz- vagy ezerszer is szabadon felhasználhatók legyenek.

Hústároló konténerek hentesüzletek számára

A húst, akárcsak a zöldségeket vagy a gyümölcsöket, olyan körülmények között kell tárolni, hogy a lehető legtovább megőrizzék frissességüket. Ezen kívül rendkívül fontos szerepet játszik tisztaságuk vagy az alacsony hőmérséklettel szembeni ellenállásuk (speciális hűtőkben szállítják őket) is. A bekuplast felvágottak, kolbászok és húsok tárolására szolgáló tárolóedényei mindezzel rendelkeznek. Biztosítják az élelmiszerek biztonságos és higiénikus szállítását. És miután kiürültek - könnyen alávetheti őket mosási és szárítási folyamatoknak.

Ruhatároló konténerek divatüzletek számára

Az üzletekben árult ruhákat nagyon gyakran zsákokban vagy kartondobozokban szállítják és tárolják. Mondanom sem kell, hogy ez a megközelítés 2 nagy kockázatot rejt magában. Először is a csomagolás gyorsan elhasználódik. Másodszor, nagy a kockázata annak, hogy a ruhák megsérülnek vagy legalábbis gyűrődnek. Ennek orvoslására célszerű a ruhák tárolására műanyag tárolóedényeket választani, amelyek mindkettő: védik az árut és hosszú évekig tartanak.

Dobozok és szállítótartályok üzletek számára - egyenesen a bekuplast-tól

Az ebben a cikkben említett összes tárolótípust megtalálja közvetlenül a bekuplast kínálatában. Tekintse meg a weboldalunkon vagy vegye igénybe tapasztalt tanácsadóink segítségét, akik szívesen nyújtanak Önnek szakértői segítséget.

 

Author of the entry:

Monika Sojka - Marketing Specialist

Vissza